SKØG

Přidej se k nám

Přes den kavárna, večer bar. Výběrová káva, vlastní cocktailové menu, veganská a vegetariánská kuchyně – to vše propojuje Skog. Kdyby se nás ale někdo ptal, co je pro nás nejdůležitější, odpověď by byla zcela jasná. LIDÉ! Právě oni totiž celý koncept společně vytváří a drží pohromadě. A tím nemyslíme jen naše hosty, ale také naše baristy, barmany, kuchaře a servis.

Náš tým aktuálně tvoří parta více než 20 skvělých kolegů. Chceš se stát její součástí a připojit se k nám?

Hledáme tebe?

Práce v gastro světě tě naplňuje a je pro tebe spíš koníčkem?
Máš správné nadšení pro věc, můžeme se na tebe spolehnout a nebojíš se občas si vyhrnout rukávy když je potřeba?
Miluješ výběrovou kávu, cocktaily, skvělé jídlo anebo všechno najednou? Pokud s úsměvem přikyvuješ, budeme si rozumět.

Dej nám o sobě vědět!

Baví tě výroba piva? Vyrábíš doma skvělou marmeládu? Pečeš nejlepší vánočku široko daleko? Zajímá tě pražení kávy, fermentace, nebo staření alkoholu?
Ať je to cokoliv, neboj se nám ozvat! Jsme si jistí, že spolu něco vymyslíme!

Co nabízíme?

Vzhledem k našim rozsáhlým aktivitám můžeš růst a rozvíjet se v tom, co tě doopravdy naplňuje. Z naší strany počítej s veškerou podporou a školením. Ke vzdělávání v oblasti kávy jsme vybudovali dokonce vlastní akademii, školící středisko, v prostorách naší domácí pražírny.
Tvoje finanční ohodnocení tvoří kromě hodinové, nebo paušální mzdy, dle formy spolupráce, také provize z prodeje a příspěvek na externí vzdělávání. Těšit se můžeš rovněž na skvělé jídlo a kávu na směně zdarma a zaměstnanecké slevy.
V neposlední řadě se staneš součástí přátelského kolektivu. Pravidelně se potkáváme na společném teambuildingu a pořádáme výlety.

Co požadujeme?

Měl bys mít chuť vzdělávat se a posouvat se dál v tom, co tě baví. Máme pro tebe připravený rozsáhlý cyklus školení, interních i externích. Skuteční profíci však nepadají jen tak z nebe. Proto potřebujeme opravdový zájem, odpovědný přístup a zápal pro věc. To je pro nás důležitější než letité zkušenosti v oboru.

Vedoucí kuchyně

Kuchyň je jedním z pilířů Skøgu a my jsme si dali závazek, že ji tento rok posuneme o kus dál.
Spustili jsme vlastní pekárnu a produkční prostory na Pekařské, které chceme dále rozvíjet a kam se bude část našeho týmu přesouvat. Současně plánujeme rekonstrukci kuchyně v samotném Skøgu a náš kuchyňský tým tak potřebujeme posílit.
Hledáme k sobě člověka, který si kuchyň vezme pod taktovku, zasadí se o její další rozvoj a současně se stane členem užšího vedení Skøgu.

Co bude tvojí pracovní náplní?

  • vedení a odpovědnost za přibližně pětičlenný kuchařský tým
  • zastřešení konceptu naší kuchyně a jeho rozvíjení ve spolupráci s užším vedením Skøgu
  • úzká spolupráce s naší pekárnou a produkčním prostorem
  • tvorba menu a receptů s celým kuchařským týmem
  • organizace práce v rámci týmu
  • komunikace s dodavateli
  • v neposlední řadě podílení se na práci přímo v kuchyni

Hledáme tebe?

  • Jsi srdcař, který/-á bude mít chuť posouvat dál sebe i celý Skøg.
  • Máš předchozí zkušenosti s prací v kuchyni, avšak více než výuční listy, certifikáty a spousty řádků v životopisu si vážíme tvého nadšení, schopností a přístupu k práci.
  • Naše kuchyň je vegetariánská, zaměření na vegetariánskou kuchyň je proto rozhodně výhodou, ale ne podmínkou.
  • Víš, jak má vypadat a chutnat skvělý dezert. Super! Dezerty jsou důležitou součástí našeho portfolia.
  • Sleduješ foodblogy a světové trendy. Pojď nám říct, co tě baví!
  • Vést kuchyňský tým znamená víc než jen dobře vařit. Pokud si tykáš s google dokumenty a umíš si práci dobře organizovat, rozhodně ti ji to ulehčí.

Které vlastnosti by ti měly být blízké?

  • organizovanost a pracovitost
  • profesionální přístup, zodpovědnost a samostatnost
  • týmový duch
  • kreativní myšlení
  • smysl pro čistotu a pořádek
  • důraz na detail a preciznost – znáš správné techniky a postupy a dáváš si záležet na estetické stránce servírovaného pokrmu

Pokud tě pozice zaujala, pošli nám životopis na email people@skog.cz s předmětem “Chci vést Skøg kitchen!” a napiš nám pár řádků o sobě. Budeme moc rádi, když připojíš také fotografie tvých kulinářských počinů.

Dopolední servis na DPP

Mezi lidmi se cítíš jako ryba ve vodě, jsi komunikativní a láká tě práce v gastronomii?
Rád by ses dozvěděl víc o výběrové kávě? Přidej se k nám do týmu a my tě rádi všemu přiučíme.

Požadujeme:

  • předchozí zkušenosti s prací v gastru, případně základní znalosti výběrové kávy
  • ochota vzdělávat se a růst společně s naší kavárnou
  • spolehlivost, vytrvalost a správné nadšení pro věc
  • možnost pracovat minimálně 3 dopolední směny týdně (pracovní doba od 8:30 do 17:00; zkrácené směny od 10:00 do 16:00)
  • ambice věnovat se práci v gastru dlouhodobě

V případě zájmu nám pošli svůj životopis s průvodním slovem na people@skog.cz, do předmětu napiš “Dopolední servis“.

Večerní servis na DPP

Zajímáš se o barovou kulturu, cocktaily a spirity? Baví tě večerní život a rád poznáváš nové lidi? Pokud ano, tak přesně tebe hledáme.
Rádi bychom doplnili náš rozvíjející se barový tým o nového člena. Zpočátku by ses staral především o obsluhu hostů a komunikaci s nimi. Postupně bys procházel zajímavými školeními, které máme pro tebe připravené a více a více bychom tě zasvěcovali do tajů barmanského řemesla.

Požadujeme:

  • předchozí zkušenosti s prací v gastru, případně základní znalosti míchaných nápojů a spiritů
  • ochota vzdělávat se a růst společně s naším barem
  • spolehlivost, vytrvalost a správné nadšení pro věc
  • možnost pracovat minimálně 3 večerní směny týdně (pracovní doba od 17:00 do 1:00; pátek + sobota 17:00-2:00)
  • ambice věnovat se práci v gastru dlouhodobě

V případě zájmu nám pošli svůj životopis s průvodním slovem na people@skog.cz, do předmětu napiš “Večerní servis”.

Kuchyně na DPP

Máš z vaření a pečení opravdu radost? Baví tě vegetariánská kuchyně? Tak se přidej do našeho Skøg kitchen týmu!

Požadujeme:

  • praxe v oboru není nutná, zato nadšení pro vaření a pečení je pro nás velmi důležité
  • zájemce by měl být schopný pracovat samostatně, jelikož směnu v kuchyni si u nás kuchař řídí sám
  • možnost pracovat minimálně 3 směny týdně

V případě zájmu nám pošli svůj životopis s průvodním slovem na people@skog.cz, do předmětu napiš “Kuchyně“.