SKØG

Přidej se k nám

Přes den kavárna, večer bar. Výběrová káva, vlastní cocktailové menu, vegetariánská kuchyně – to vše propojuje Skøg. Kdyby se nás ale někdo ptal, co je pro nás nejdůležitější, odpověď by byla zcela jasná. LIDÉ! Právě oni totiž celý koncept společně vytváří a drží pohromadě. A tím nemyslíme jen naše hosty, ale také naše baristy, barmany, kuchaře a servis.

Náš tým aktuálně tvoří parta více než 20 skvělých kolegů. Chceš se stát její součástí a připojit se k nám?

Hledáme tebe?

Práce v gastro světě tě naplňuje a je pro tebe spíš koníčkem?
Máš správné nadšení pro věc, můžeme se na tebe spolehnout a nebojíš se občas si vyhrnout rukávy když je potřeba?
Miluješ výběrovou kávu, cocktaily, skvělé jídlo anebo všechno najednou? Pokud s úsměvem přikyvuješ, budeme si rozumět.

Dej nám o sobě vědět!

Baví tě výroba piva? Vyrábíš doma skvělou marmeládu? Pečeš nejlepší vánočku široko daleko? Zajímá tě pražení kávy, fermentace, nebo staření alkoholu?
Ať je to cokoliv, neboj se nám ozvat! Jsme si jistí, že spolu něco vymyslíme!

Co nabízíme?

Vzhledem k našim rozsáhlým aktivitám můžeš růst a rozvíjet se v tom, co tě doopravdy naplňuje. Z naší strany počítej s veškerou podporou a školením.
Kromě finančního ohodnocení se můžeš rovněž těšit na skvělé jídlo a kávu na směně zdarma, zaměstnanecké slevy a příspěvek na externí vzdělávání.
V neposlední řadě se staneš součástí přátelského kolektivu. Pravidelně se potkáváme na společném teambuildingu a pořádáme výlety.

Co požadujeme?

Měl bys mít chuť vzdělávat se a posouvat se dál v tom, co tě baví. Máme pro tebe připravený rozsáhlý cyklus školení. Skuteční profíci však nepadají jen tak z nebe. Proto potřebujeme opravdový zájem, odpovědný přístup a zápal pro věc. To je pro nás důležitější než letité zkušenosti v oboru.

Kuchař/ka

Máš z vaření a pečení opravdu radost? Baví tě vegetariánská kuchyně? Tak se přidej do našeho Skøg kitchen týmu!

Požadujeme:

  • předchozí praxe v oboru je výhodou, ale není nutná, zato nadšení pro vaření a pečení je pro nás velmi důležité
  • ochota vzdělávat se a růst společně s námi
  • spolehlivost, vytrvalost a správné nadšení pro věc
  • ambice věnovat se práci v gastru dlouhodobě
  • možnost pracovat minimálně 3 směny týdně (7:00-15:00, 15:00-22:00)

V případě zájmu nám pošli svůj životopis s průvodním slovem na people@skog.cz, do předmětu napiš “Kuchař/ka“.

Junior barman/ka na DPP

Zajímáš se o barovou kulturu, cocktaily a spirity? Baví tě večerní život a rád poznáváš nové lidi? Pokud ano, tak přesně tebe hledáme.
Rádi bychom doplnili náš rozvíjející se barový tým o nového člena. Zpočátku by ses staral především o obsluhu hostů a komunikaci s nimi. Postupně bys procházel zajímavými školeními, které máme pro tebe připravené a více a více bychom tě zasvěcovali do tajů barmanského řemesla.

Požadujeme:

  • předchozí zkušenosti s prací v gastru, případně základní znalosti míchaných nápojů a spiritů
  • ochota vzdělávat se a růst
  • spolehlivost, vytrvalost a správné nadšení pro věc
  • možnost pracovat minimálně 3 večerní směny týdně (pracovní doba od 17:00 do 1:00; pátek + sobota 17:00-2:00)
  • ambice věnovat se práci v gastru dlouhodobě

V případě zájmu nám pošli svůj životopis s průvodním slovem na people@skog.cz, do předmětu napiš “Junior barman/ka”.

Výpomoc v kuchyni

Baví tě vaření, pečení a vegetariánská kuchyně, ale doposud tvé počiny ochutnávali jenom kamarádi? Rád/a bys to zkusil/a i profesionálně, ale zatím jsi nenabral/a odvahu? Ano? Tak to jsi na správném místě! Hledáme někoho, kdo by doplnil náš kuchyňský tým na výpomocné pozici. Budeš po ruce hlavnímu kuchaři/ce a pomáhat se vším, co je v kuchyni potřeba. Zároveň tak budeš mít možnost zblízka nahlížet, jak vznikají veškeré receptury a produkty, které tvoříme. Rádi tě všemu přiučíme a kdo ví? Třeba časem naši hosté ochutnají i tvůj vlastní recept!

Požadujeme:

  • praxe v oboru není nutná, zato nadšení pro vaření je pro nás velmi důležité
  • možnost pracovat minimálně 3 zkrácené směny týdně (10:00 – 14:00)

V případě zájmu nám pošli svůj životopis s průvodním slovem na people@skog.cz, do předmětu napiš “Výpomoc v kuchyni“.

Dopolední servis na DPP

Mezi lidmi se cítíš jako ryba ve vodě, jsi komunikativní a láká tě práce v gastronomii?
Rád by ses dozvěděl víc o výběrové kávě? Přidej se k nám do týmu a my tě rádi všemu přiučíme.

Požadujeme:

  • předchozí zkušenosti s prací v gastru, případně základní znalosti výběrové kávy
  • ochota vzdělávat se a růst
  • spolehlivost, vytrvalost a správné nadšení pro věc
  • možnost pracovat minimálně 3 dopolední směny týdně (pracovní doba od 8:30 do 17:00; zkrácené směny od 10:00 do 16:00)
  • ambice věnovat se práci v gastru dlouhodobě

V případě zájmu nám pošli svůj životopis s průvodním slovem na people@skog.cz, do předmětu napiš “Dopolední servis“.