SKØG

Přidej se k nám

Přes den kavárna, večer bar. Výběrová káva, vlastní cocktailové menu, vegetariánská kuchyně – to vše propojuje Skøg. Kdyby se nás ale někdo ptal, co je pro nás nejdůležitější, odpověď by byla zcela jasná. LIDÉ! Právě oni totiž celý koncept společně vytváří a drží pohromadě. A tím nemyslíme jen naše hosty, ale také naše baristy, barmany, kuchaře a servis.

Náš tým aktuálně tvoří parta více než 20 skvělých kolegů. Chceš se stát její součástí a připojit se k nám?

Hledáme tebe?

Práce v gastro světě tě naplňuje a je pro tebe spíš koníčkem?
Máš správné nadšení pro věc, můžeme se na tebe spolehnout a nebojíš se občas si vyhrnout rukávy když je potřeba?
Miluješ výběrovou kávu, cocktaily, skvělé jídlo anebo všechno najednou? Pokud s úsměvem přikyvuješ, budeme si rozumět.

Dej nám o sobě vědět!

Baví tě výroba piva? Vyrábíš doma skvělou marmeládu? Pečeš nejlepší vánočku široko daleko? Zajímá tě pražení kávy, fermentace, nebo staření alkoholu?
Ať je to cokoliv, neboj se nám ozvat! Jsme si jistí, že spolu něco vymyslíme!

Co nabízíme?

Vzhledem k našim rozsáhlým aktivitám můžeš růst a rozvíjet se v tom, co tě doopravdy naplňuje. Z naší strany počítej s veškerou podporou a školením.
Kromě finančního ohodnocení se můžeš rovněž těšit na skvělé jídlo a kávu na směně zdarma, zaměstnanecké slevy a příspěvek na externí vzdělávání.
V neposlední řadě se staneš součástí přátelského kolektivu. Pravidelně se potkáváme na společném teambuildingu a pořádáme výlety.

Co požadujeme?

Měl bys mít chuť vzdělávat se a posouvat se dál v tom, co tě baví. Máme pro tebe připravený rozsáhlý cyklus školení. Skuteční profíci však nepadají jen tak z nebe. Proto potřebujeme opravdový zájem, odpovědný přístup a zápal pro věc. To je pro nás důležitější než letité zkušenosti v oboru.

Kuchař/ka

Miluješ vaření, pečení a vymýšlení nových receptů? Baví tě vegetariánská kuchyně? Záleží ti na surovinách, se kterými pracuješ?

Rád/-a zkoušíš nové věci a nebojíš se v kuchyni experimentovat? Máš chuť se učit a posouvat se s námi dál? Pokud je na tebe v práci spoleh a máš volné minimálně 3 dny v týdnu, moc rádi tě přivítáme v našem týmu.

Požadujeme:

  • tvým úkolem bude vedení kuchyňské směny, příprava objednávek, pomoc s tvorbou menu a vymýšlením receptů
  • předchozí praxe v oboru je výhodou, ale není nutná, zato nadšení pro vaření je pro nás velmi důležité
  • ochota vzdělávat se a růst společně s námi
  • spolehlivost, vytrvalost a správné nadšení pro věc
  • ambice věnovat se práci v gastru dlouhodobě
  • práce je možná na part-time i full-time, měl bys ale mít minimálně 3 volné dny v týdnu a chuť pracovat o víkendech (směny: 7:00-15:00, 15:00-22:00)

Pokud tě pozice zaujala, pošli nám životopis na email people@skog.cz s předmětem “Kuchař/ka” a neboj se připojit i pár slov o sobě, nebo třeba fotografie svých kulinářských počinů.

Junior barman/ka na DPP

Zajímáš se o barovou kulturu, cocktaily a spirity? Baví tě večerní život a rád poznáváš nové lidi? Pokud ano, tak přesně tebe hledáme.
Rádi bychom doplnili náš rozvíjející se barový tým o nového člena. Zpočátku by ses staral především o obsluhu hostů a komunikaci s nimi. Postupně bys procházel zajímavými školeními, které máme pro tebe připravené a více a více bychom tě zasvěcovali do tajů barmanského řemesla.

Požadujeme:

  • předchozí zkušenosti s prací v gastru, případně základní znalosti míchaných nápojů a spiritů
  • ochota vzdělávat se a růst
  • spolehlivost, vytrvalost a správné nadšení pro věc
  • možnost pracovat minimálně 3 večerní směny týdně (pracovní doba od 17:00 do 1:00; pátek + sobota 17:00-2:00)
  • ambice věnovat se práci v gastru dlouhodobě

V případě zájmu nám pošli svůj životopis s průvodním slovem na people@skog.cz, do předmětu napiš “Junior barman/ka”.

Dopolední servis na DPP

Mezi lidmi se cítíš jako ryba ve vodě, jsi komunikativní a láká tě práce v gastronomii?
Rád by ses dozvěděl víc o výběrové kávě? Přidej se k nám do týmu a my tě rádi všemu přiučíme.

Požadujeme:

  • předchozí zkušenosti s prací v gastru, případně základní znalosti výběrové kávy
  • ochota vzdělávat se a růst
  • spolehlivost, vytrvalost a správné nadšení pro věc
  • možnost pracovat minimálně 3 dopolední směny týdně (pracovní doba od 8:30 do 17:00; zkrácené směny od 10:00 do 16:00)
  • ambice věnovat se práci v gastru dlouhodobě

V případě zájmu nám pošli svůj životopis s průvodním slovem na people@skog.cz, do předmětu napiš “Dopolední servis“.