SKØG

Přidej se k nám

Přes den kavárna a bistro, večer bar. Výběrová káva, vlastní cocktailové menu, vegetariánská kuchyně – to vše propojuje Skøg. Kdyby se nás ale někdo ptal, co je pro nás nejdůležitější, odpověď by byla zcela jasná. LIDÉ! Právě oni totiž celý koncept společně vytváří a drží pohromadě. A tím nemyslíme jen naše hosty, ale také naše baristy/ky, barmany/ky, kuchaře/ky, cukráře/ky a servis.

Náš tým aktuálně tvoří parta více než 20 skvělých kolegů a kolegyň. Chceš se stát její součástí a připojit se k nám?

Hledáme tebe?

Práce v gastro světě tě naplňuje a je pro tebe spíš koníčkem?
Máš správné nadšení pro věc, můžeme se na tebe spolehnout a nebojíš se občas si vyhrnout rukávy když je potřeba?
Miluješ výběrovou kávu, cocktaily, skvělé jídlo anebo všechno najednou? Pokud s úsměvem přikyvuješ, budeme si rozumět.

Co nabízíme?

Vzhledem k našim rozsáhlým aktivitám můžeš růst a rozvíjet se v tom, co tě doopravdy naplňuje. Z naší strany počítej s veškerou podporou a školením.
Kromě finančního ohodnocení se můžeš rovněž těšit na skvělé jídlo a kávu na směně zdarma, zaměstnanecké slevy a příspěvek na externí vzdělávání.
V neposlední řadě se staneš součástí přátelského kolektivu. Pravidelně se potkáváme na společném teambuildingu a pořádáme výlety.

Co požadujeme?

Měl bys mít chuť vzdělávat se a posouvat se dál v tom, co tě baví. Máme pro tebe připravený rozsáhlý cyklus školení. Skuteční profíci však nepadají jen tak z nebe. Proto potřebujeme opravdový zájem, odpovědný přístup a zápal pro věc. To je pro nás důležitější než letité zkušenosti v oboru.

Dej nám o sobě vědět!

Baví tě výroba piva? Vyrábíš doma skvělou marmeládu? Pečeš nejlepší vánočku široko daleko? Zajímá tě pražení kávy, fermentace, nebo staření alkoholu?
Ať je to cokoliv, neboj se nám ozvat! Jsme si jistí, že spolu něco vymyslíme!

Níže máme uvedené pozice, které máme aktuálně volné. Pokud tě žádná z nich nezaujala, nevadí!
Vyplň nám tento formulář a až se najde pozice vhodná pro tebe, budeme tě kontaktovat: Formulář pro zájemce o práci

Pokud máš nějaké další dotazy, neváhej nám napsat na: people@skog.cz

Kuchař*ka na DPP

Miluješ vaření, pečení a vymýšlení nových receptů? Baví tě vegetariánská kuchyně? Záleží ti na surovinách, se kterými pracuješ?

Rád/a zkoušíš nové věci a nebojíš se v kuchyni experimentovat? Máš chuť se učit a posouvat se s námi dál? Pokud je na tebe v práci spoleh a máš volné minimálně 3 dny v týdnu, moc rádi tě přivítáme v našem týmu.

Požadujeme:

  • tvým úkolem bude vedení kuchyňské směny, příprava objednávek, pomoc s tvorbou menu a vymýšlením receptů
  • je třeba mít předchozí praxi v oboru, ale důležitá je pro nás i ochota vzdělávat se a růst společně s námi
  • spolehlivost, vytrvalost a správné nadšení pro věc
  • ambice věnovat se práci v gastru dlouhodobě
  • práce je možná na part-time, měl/a bys ale mít minimálně 3 volné dny v týdnu a chuť pracovat o víkendech (směny: 7:00-15:00)

Pokud tě pozice zaujala, vyplň nám prosím tento formulář: Formulář pro zájemce o práci

Barman*ka senior na HPP/DPP

Hledáme dalšího parťáka/čku do barového týmu. Pokud máš pořádné svaly na zápěstí a prstech z míchání barovou lžící, máš bohatou chuťovou paletu, skvělé negroni namícháš i poslepu, máš rád lidi a večerní život. Tak k nám pojď pracovat.

Požadujeme:

  • předchozí zkušenosti na barmanské pozici
  • ochota vzdělávat se a růst společně s naším barem
  • spolehlivost, vytrvalost a správné nadšení pro věc
  • možnost pracovat minimálně 3 večerní směny týdně (pracovní doba od 16:00 do 1:00; pátek + sobota 16:00-2:00, neděle 16:00-23:00)
  • ambice věnovat se práci v gastru dlouhodobě 

Pokud tě pozice zaujala, vyplň nám prosím tento formulář: Formulář pro zájemce o práci

 

Barista/ka senior na HPP/DPP

Výběrová káva se stala neodmyslitelnou součástí tvého života. Nezalekneš se pojmů jako TDS ani yield. Jsi rád/a mezi lidmi a vyprávět o kávě bys mohl/a od rána do večera nejen našim hostům, ale i kolegům na interních školeních.

Pokud si říkáš, že to všechno sedí, tak jsi na správném místě.

Požadujeme:

  • předchozí zkušenosti s prací za kávovarem
  • širší přehled ve zbožíznalství, schopnost samostatné práce na úrovni řemesla, ale rovněž kreativního ducha
  • ochota vzdělávat se a růst
  • spolehlivost, vytrvalost a správné nadšení pro věc
  • možnost pracovat minimálně 3 směny týdně (pracovní doba: 8.00–15.00; 15.00–23.00)
  • ambice věnovat se práci v gastru dlouhodobě

Pokud tě pozice zaujala, vyplň nám prosím tento formulář: Formulář pro zájemce o práci